21 april 2021

Enquête

Beste Leden,

Onderstaand verzoek hebben wij ontvangen van Lars van Nederkassen. Hij is student aan de Avans Hogeschool Breda. Amphia ziekenhuis heeft hem gevraagd te onderzoeken hoe zij  meer mensen in de regio Breda zou kunnen bereiken via de sociale media. Lars heeft ons benaderd om hem daarbij te helpen. Wij als bestuur hebben positief gereageerd. Wij vragen u dan ook als u met een computer om kan gaan gehoor geeft aan ons en zijn verzoek.
Het is geheel vrijblijvend dus niet verplicht.

Jac van Poppel,
secretaris

Mijn naam is Lars van Nederkassel, ik ben 23 jaar en ik studeer communicatie aan Avans Hogeschool Breda. Momenteel doe ik mijn afstudeeronderzoek voor het Amphia Ziekenhuis Breda en onderzoek ik hoe Amphia meer mensen in de regio Breda kan bereiken via sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn).

Om dit te onderzoeken heb ik een enquête gemaakt met vragen over Amphia en sociale media. Omdat ik de oudere doelgroep (60+) wil betrekken in dit onderzoek benader ik uw KBO. Mijn vraag komt erop neer dat ik via uw KBO, door middel van een mail, mijn enquête zou willen verspreiden naar jullie leden.
U zou als KBO het Amphia Ziekenhuis er enorm mee helpen.

Hierbij de link naar de enquête: https://www.survio.com/survey/d/G6X2Y9F6S8R5O3F0B

Met vriendelijke groet,
Lars van Nederkassen