23 juni 2022

VERSLAG MUSEUMPLUS BUSREIS.

Ruim voor 9 uur (de afgesproken tijd) was iedereen aanwezig voor de reis naar het
ZEEUWS MUSEUM in MIDDELBURG.
We hadden allemaal goede zin en het instappen was zo klaar. Omdat we op een afgesproken tijd in het museum moesten zijn, hadden we tijd over en de chauffeuse Jorien liet ons een groot deel van zeeland zien. We hebben geen hinder gehad van boze boeren, maar we hebben ze diverse keren zien staan op een viaduct of langs de weg. Aangekomen in het museum werden we verwelkomt met koffie of thee en om 12.00 uur kwamen de gidsen om de rondleiding van ‘n uur te geven. Daarna kwamen we samen in het restaurant(je) voor de lunch, die we ons goed lieten smaken.
We hadden toen nog tijd tot 14.45 uur om zelf nog te gaan kijken in de oude abdij (museum) naar schatten, die we nog niet gezien hadden of over de binnenplaats te lopen en daar de buitenkant en de kapel te bezichtigen. Bijna iedereen was op tijd terug en de achterblijvers zo gevonden en toen weer op reis naar Breda.

De dag was een groot sukses en zeker voor herhaling vatbaar.
We gaan ons best doen.                                                        Meer foto’s zien? Ga dan naar: klik dan HIER

Netty Braspenning en fotos van Jan Willems.